Retourneren / Herroepingsrecht: U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst met opgave van juiste reden te annuleren, mits de originele verpakking niet open gemaakt is.

Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 5 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd.

De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Info@cencramen.nl

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 30 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Daarnaast vallen alle artikelen welke genuttigd kunnen worden onder de hygiënewet en vallen dan ook niet onder het herroepingsrecht. Neem bij vragen gerust contact met ons op via info@cencramen.nl.

Beste klant, wanneer u producten heeft ontvangen met schade, dan hebben wij de volgende bestanden nodig om jouw schadeclaim goed te verwerken: - Een foto van de hele buitenkant van het pakket. - Een foto van het geopende pakket. - Een foto van alle type binnenverpakkingen. - Een foto van het gehele beschadigde artikel. - Een detailfoto van de concrete schade. - Een foto van het verzendlabel op de verpakking.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font:

Hulp nodig? Chat met ons
Begin een Gesprek
Klik op een van onze vertegenwoordigers hieronder om te chatten via WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cencramen.nl;)
Bel ons om +31 153 695 775 van 08.00 tot 17.00 maandag t/m vrijdag