Filteren op

Fabrikanten
Type
Bevestigingsopties
Serie
Lengte
Kleur
Prijs
Filter

Raamuitzetters klik grijs

Een raamuitzetter is een essentieel onderdeel van je camper of caravan. Met een raamuitzetter zorg je er bijvoorbeeld voor dat je caravan of camper kan luchten tijdens het koken of kan jij je ramen open zetten voor een heerlijk briesje in de avond. Is je oude raamuitzetter voor je caravan of camper afgebroken of functioneert deze niet meer naar behoren? En ben je op zoek naar een klik raamuitzetter van Polyplastic in de kleur grijs? Dan ben je bij Willemsen Caravans in Pijnacker aan het juiste adres!

Deze raamuitzetter werkt met het kliksysteem. Dit houdt in dat er geen vastzet draaiknop nodig is om het raam op de gewenste stand open te houden.

Bij het kiezen van een nieuwe raamuitzetter zijn er een aantal dingen waar je goed op moet letten. Je moet namelijk goed kijken naar de bevestiging, lengte, zijde en de manier waarop de raamuitzetter verstelbaar is. Bekijk onderstaand onze collectie en koop jouw raamuitzetter voor je caravan of camper direct online. Meer weten? Vraag advies aan één van onze specialisten of lees meer over camper en caravan raamuitzetters.

1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font:

Hulp nodig? Chat met ons
Begin een Gesprek
Klik op een van onze vertegenwoordigers hieronder om te chatten via WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cencramen.nl;)
Bel ons om +31 153 695 775 van 08.00 tot 17.00 maandag t/m vrijdag